Jó szivattyút szeretne? Szakszerűen beépítjük.

Rossz a meglévő szivattyú? Hívjon, megjavítjuk.

Tanácsra van szüksége? Ingyen segítünk.

Házhozszállítás
TOP termékek
Méretezés, szűrés
Szállítás
Termék részletek


!!! BEÉPÍTÉS !!! - Ciszterna- ásottkút szivattyú egyszerű telepítése

Raktáron
!!! BEÉPÍTÉS !!! - Ciszterna- ásottkút szivattyú egyszerű telepítése

Miért érdemes ránk bízni a beépítési munkát?

1. Mert szakszerű munkát végzünk!
- Tevékenységünk meghatározó részét a rosszul beépített szivattyúk javítása és alkalmatlan konstrukciók javítása-átalakítása alkotja. Bármennyire is szükséges elvégezni az ilyen utólagos munkákat, ez a megrendelőnek nagyon "rossz" költség.
- Ha a beépítést végző személy megfelelő műszaki színvonalon végzi a feladatát, ilyesmi nem fordul elő.

2. Mert pontosan(!) az a szivattyú kerül beépítésre, ami a kút és a várható felhasználás gépészeti paramétereinek megfelel. Se nagyobb, se kisebb.
- Nem lesz nagyobb az áramfogyasztás és a nyomástöbblet egy túlméretezett szivattyú miatt, illetve a locsolótömlő, vagy az öntözőrendszer is megfelelően működni fog. Sőt, még a szivattyú élettartama is hosszabb lesz.

3. Mert nem kell külön bevásárolni a további alkatrészeket, csövet, kötőidomokat!
- A szivattyúval együtt kiszállítjuk az egyéb szükséges eszközöket is.

4. Mert gondolunk a jövőre!
- Minden szivattyút úgy telepítünk, hogy a rendszert előkészítjük a házba történő víz-bevezetés, az öntözőrendszer, vagy éppen a kertészeti munkálatok számára.

+1. Mert a garanciát személyesen biztosítjuk!
- A beépített készülékekre a szállítók által biztosított garanciát kínáljuk, az általunk végzett munkákra viszont mindenkor 3 év teljeskörű megfelelőségi garanciát biztosítunk.
- Ha mi építjük be a szivattyút és az alkatrészeket, akkor nem várható meghibásodás. Ha azonban valami mégse működik, akkor a garanciális, vagy bármilyen más javítás ügyében minden feladatot mi végzünk el.

 •    Szivattyú egyszerű beépítésének nettó alapdíja: 8.000Ft
     Munkadíj: az első 2 órát tekintve nettó 4.200Ft/óra/fő, efölött 2-8 munkaóra között 3.800Ft/óra/fő, 8-16 munkaóra között 3.400Ft/óra, 16 munkaóra felett pedig 3.000Ft/óra/fő.

     A szakszerű beépítéshez szükséges idő 2 technikus számára az esetek meghatározó részében nem haladja meg az 2 munkaórát.
     Ha mégis, ez az előkészítés során, de legkésőbb a munka kezdetén látható. Ilyen esetben ennek megfelelő egyedi becslést adunk a várható munkadíj-költségre.

     Ciszternaszivattyú esetében a megfelelő pozícionálás és rögzítés jelenti a legkomolyabb problémát, miközben ügyelni kell a biztonsági úszókapcsoló "szabad" elhelyezésére is, ezért a munka többnyire hosszabb ideig tart, mint egy normál csőszivattyú esetében, azonban az időt mindenképpen érdemes rászánni a feladat korrekt levégézésre, az utólagos komolyabb károk megelőzése érdekében.

 • Cikkszám
  PC-WS
  Státusz
  Raktáron    
Webáruház készítés